söndag 22 april 2012

Är det konstigt?

Är det konstigt att vi, "konsumtionsgenerationen", har svårt för relationer?

Vi blir konstant pumpade med information om att relationer bara är trubbel, att det är tråkigt och onödigt. Det är mycket bättre att skapa en relation med en sak. Du får aldrig höra något gnäll och kommer aldrig att bli övergiven. Men får du något utbyte? Nej.

Det är något som jag tycker är väldigt intressant. Kan det finnas en koppling mellan att vi alltid strävar efter att allt ska vara så jävla underbart? Har vi en svacka i en relation, äh då är det kört. Inte rätt kille/tjej. Kasta ut personen. Eller? Är det inte bara mänskligt att inte alltid vara på topp? Inte om du ska tro marknadsförare, för det säljer inte lika bra. Synd, för att då kanske vi alla skulle kunna få en lite mer verklighetstrogen världsbild där tråkiga saker händer och där vi samtidigt kan få ett unikt personlighetsutbyte med en annan person. Möjligtvis kan det vara samma person som ger båda sakerna?

Kanske är det dags att börja (jävligt mycket på tiden) fundera över vad för signaler vi får varje dag från bland annat reklam. Hur det påverkar vår verklighetsuppfattning. Våra liv. För jag vill i alla fall inte ha en relation med en sko, utan väljer hellre en person med hans positiva och negativa sidor.



PUSS Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar